La impermeabilització de terrats i terrasses

És important la impermeabilització de terrasses o terrats comunitàries? Es realitza el tractament adequat perquè no hi hagi fuites ni filtracions?

Actualment, tant terrats com terrasses comunitàries solen estar degradades o amb problemes a causa de que no s’han construït bé des d’un inici. Aquest tipus de superfícies es deu impermeabilitzar, aïllar i tenir pendent per a desguassos per les pluges. No n’hi ha prou amb ser un sòl resistent si no compleixen aquests tres aspectes comentats anteriorment.

Avui us plantegem una Solució de Beisser per al tractament de terrats i terrasses sense pendents.

Fase 1

  • Desinfecció i neteja de el suport: Cal eliminar la presència de qualsevol element que pugui pertorbar el treball a realitzar que pugui perjudicar la durabilitat de el tractament a aplicar a terra. Per a això, recomanen utilitzar el producte Fungistop i el detergent Multi Netejador de façanes.

Fase 2

  • Consolidació de el suport mitjançant la imprimació de la superfície per aconseguir impermeabilitzar el sòl sobre el qual estem treballant. Per a això, recomanen utilitzar el producte Deltafix, per endurir i impermeabilitzar els fons. És a dir, contra més penetri el producte dins el suport més efectiu serà a posterior.

Fase 3

  • Reconstrucció d’elements, és a dir, reparació dels desperfectes i imperfeccions de terra. Per això recomanen utilizar el producte Morter impermeable Reparació BMA 3005.

Fase 4

  • Reforç dels punts crítics per assegurar que no hi haurà cap punt de fuga. Per a això, es col·loquen materials elàstics que ajuden al revestiment final a suportar els moviments de contracció i dilatació produïts. Per a això, recomanen utilitzar el producte Banda d’estanqueïtat.
  • Reparació d’esquerdes en murs perimetrals per evitar futures obertures o esquerdes. Per a això, recomanen utilitzar el producte Massilla elàstica BMaE SL05.

Fase 5

  • Col·locació del revestiment impermeable. Per a això, recomanen utilitzar el producte Morter impermeabilitzador BME18002 / BME180L i el ciment cola flexible Multiflex.

És molt important respectar els temps d’assecat de cadascuna de les fases perquè la impermeabilització de la terrassa o terrat sigui un èxit. Us esperem a les nostres botigues!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *