Copiba, especialistes en pintures industrials i decoració a Barcelona

COPIBA és una botiga professional de pintures a Barcelona que compta amb més de 80 anys d’experiència. L’ empresa està formada per professionals de la pintura i personal qualificat que ofereix assessorament personalitzat i serveis al professional amb la millor relació qualitat-preu.

COPIBA compta amb diferents serveis per al professional i particular, ofereix la possibilitat de realitzar gamma tintomètrica tant decorativa com industrial i d’alta decoració en una varietat de colors infinita. També és especialista en la realització de tot tipus de pintures de terra, anticorrosió, ignífugues, esmalts industrials, epoxis alimentaris, poliuretans, gammes de vernissos i lasurs, i compta amb un servei especialitzat d’estudis i prescripcions per a edificis, pàrquings i aplicacions de productes amb garantia. El millor servei al professional amb tres furgonetes, per poder abastir de tot el que necessitin.

Necessites un color concret per a un determinat projecte? Amb el nostre fotoespectòmetre sabrem en un moment de quin color es tracta, gràcies a la seva funció de reconeixement de color amb la major precisió.

Treballem a més amb importants marques de el sector com Titanlux, Beissier, Bruguer, Festool, Hammerite, Procolor, Sikkens, Pentrilo, Novacolor, entre d’altres firmes reconegudes de l’mercat.

Comptem amb una àmplia experiència en el sector al voltant de la pintura, eines i maquinària per a pintar, i la nostra història es remunta a l’any 1899 quan el gremi de pintors de Barcelona va crear unes associacions per al desenvolupament i la formació dels pintors. Actualment, tenim dos centres de distribució, un al c/Sepúlveda, 96, inaugurat al mes de gener de 2016 i que compta amb 500m² i un altre al c/ Clot, 167-171, amb més de 500m².

També disposem d’una xarxa de comercials, furgonetes i punts de venda especialitzats en el sector de la decoració i líders en l’àmbit tant professional com industrial.

Els nostres punts de venda:

  • Centre Sepúlveda: Carrer Sepúlveda, 96
  • Centre Clot: Carrer Clot, 167-171
  • Centre Diputació: Carrer Diputació, 297

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *