La màgia del microciment Infinity de H2o

Ja són molts els professionals de la pintura que utilitzen el microciment per les seves reformes i obres. És un producte que està molt de moda!

Què és el microciment?

És un morter en pols a base de resines i additius especials ideal per a les capes de regularització de paviments i revestiments de el sistema infinity.

Quin tipus d’acabat presenta?

Presenta un acabat llis, natural, sense rugositats.

On s’aplica el microciment?

El microciment es pot aplicar tant en sòls com en parets, tant en l’interior com en l’exterior. És per això, que podreu trobar microciment en cuines, banys, hotels, oficines, col·legis, hospitals. És un tipus de producte que és molt utilitzat tant per a façanes residencials com comercials.

Què destaquem d’el microciment?

Com bé hem dit anteriorment, és un morter en pols que destaca per ser molt impermeable i tenir una alta resistència. Es pot aplicar en tots els suports, excepte en aquells que són flexibles. És un producte que s’acostuma a utilitzar també per a la reparació o rehabilitació de paviments i revestiments.

A COPIBA disposem de microciment Infinity de H20, de tot el material i de totes les instruccions que necessiteu com a professionals per aplicar aquest producte de forma brillant. Vine a una de les nostres botigues i informa’t! T’hi estarem esperant perquè apliquis aquest producte d’alta decoració amb efectes i resultats inigualables!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *